Emergency Administrative Effort ™

Over ons

Catalyst: juridische technologie van wereldklasse

Catalyst werd in 2017 opgericht door jurist én IT-specialist Charles Dybus. Onder zijn leiding groeide het bedrijf de afgelopen jaren snel.

“Langdurige partnerships, onberispelijke kwaliteit en betrouwbare service: dat zijn de drie pijlers waarop Catalyst rust. De misschien wel belangrijkste overkoepelende waarde daarbij is loyaliteit: binnen ons team zelf, richting elkaar, maar zeker ook richting onze klanten en samenwerkingspartners. Op die manier zorgen we ervoor dat u juridisch kunt excelleren – no matter what.”

Ons kantoor: professioneel en veilig in het hart van Tilburg

Een onderscheidende entree naar efficiëntie

Ons hoofdkantoor, in het centrum van Tilburg, weerspiegelt onze hoge kwaliteitsstandaarden en is ontworpen voor optimale prestaties. Het pand waarin we huizen is niet alleen maximaal duurzaam (wat ook blijkt uit de ‘excellent’ BREEAM-beoordeling), maar ook maximaal veilig. De bewaakte ingang zorgt voor een veilige omgeving waarin ons team ongestoord kan werken.

Strategisch gelegen

Gelegen op de bovenste verdiepingen biedt ons kantoor een storingsvrije omgeving voor onze medewerkers. Het kantoor is niet toegankelijk voor het publiek, wat optimale privacy garandeert voor gegevensverwerking. De indeling is doordacht ontworpen; dankzij de modulaire opzet kunnen we eenvoudig en snel uitbreiden tot vijftig werkplekken, om zo naadloos aan projecteisen te voldoen.