Emergency Administrative Effort ™

Emergency Administrative Effort ™

Tot 2.000 uur in één weekend. Uw problemen kunnen maandagochtend opgelost zijn!

Vraag nu uw gepersonaliseerde offerte aan

Tot 2.000 uur in één weekend. Uw problemen kunnen maandagochtend opgelost zijn!

De realiteit van juridisch werk: een combinatie van digitaal en traditioneel

Met slimme digitale oplossingen kunnen we u veel werk uit handen nemen. Maar: niet álle aspecten van juridisch werk kunnen worden gedigitaliseerd. Ondanks technologische vooruitgang blijven papierwerk en bepaalde nauwkeurige administratieve taken essentieel. Er zullen altijd elementen van juridisch werk zijn die een betrouwbare hands-on aanpak vereisen – of het nu gaat om het controleren en sorteren van fysieke documenten of het handmatig verwerken van privacygevoelige informatie, met alle compliancy-eisen van dien.

Bij Catalyst begrijpen we dat. We zorgen waar mogelijk voor efficiency in het proces, terwijl we tegelijkertijd het traditionele juridische vakwerk respecteren – met alles wat daar aan onvoorspelbaarheid, last-minute deadlines en ouderwets handwerk bij komt kijken.

Onbeperkte inzet van administratieve uren

Enter: onze Emergency Administrative Effort™, een slimme methode om uitgebreide administratieve ondersteuning te kunnen bieden voor onvermijdelijke taken – zelfs onder grote tijdsdruk. Komt er op vrijdag een verzoek binnen waarbij op maandag honderden of misschien wel duizenden formulieren moeten worden gecontroleerd en geregistreerd? Loopt de mailbox over en liggen er honderden mails te wachten op afhandeling? Of is er een database gecrasht en moet deze met spoed hersteld worden? Wij zijn toegerust om dit soort administratieve uitdagingen direct aan te pakken, zelfs binnen de strakste tijdframes. Tweeduizend uur aan ondersteuning in één weekend? Wij regelen het vanuit ons grote netwerk.

Op maat gemaakte administratieve diensten op aanvraag

Elke zaak is anders, elke juridische procedure kent zijn eigen dynamiek. Daarom passen we onze diensten altijd zó aan dat ze perfect passen bij de specifieke behoeften van uw juridische organisatie.

Aantal uren: Van 0 tot 2.000. De Emergency Administrative Effort-methode is bij uitstek schaalbaar. Daardoor kunnen we vrijwel altijd voldoen aan uw administratieve behoeften, zelfs tot 2.000 manuren in een kort tijdsbestek.
Urgentie van de taak: Of het nu gaat om een deadline over enkele maanden of een dringende vereiste voor maandagochtend: we zijn maximaal flexibel en passen ons razendsnel aan uw tijdlijn aan.
Gevoeligheid van gegevens: Van niet-identificeerbare standaardinformatie tot zeer privacygevoelige persoonsgegevens: wij behandelen alle niveaus van gegevensgevoeligheid met uiterste zorg.
Complexiteit van taken: Van eenvoudig, rechttoe-rechtaan administratief handwerk tot taken die gespecialiseerde training en vaardigheden vereisen: ons team is er klaar voor en pakt elk project met grote voortvarendheid op.

Catalyst begrijpt de eisen van het juridische veld als geen ander en is toegerust om elk administratief project nauwkeurig en behendig af te handelen. Op die manier kunt u zich focussen op dat waar u het beste in bent.

Hoe spelen wij dit klaar?

Administratieve megaprojecten tot 2.000 man-uren in korte tijd: we draaien er onze hand niet voor om. Hoe is Catalyst in staat om met zulke grote volumes om te gaan?

Strategisch partnerschap: Dankzij onze partnerships hebben we snel en direct toegang tot een grote pool van bekwame, betrouwbare professionals.
Schaalbare personeelsbezetting: De Emergency Administrative Effort-methode is bij uitstek schaalbaar. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om 24/7 te opereren, met drie ploegen van elk acht uur, van maandag tot en met zondag, elk uur van de dag – totdat de klus naar tevredenheid is voltooid.
Uitgebreide ervaring: De afgelopen jaren deden we uitgebreide ervaring op met administratieve projecten van grote omvang. Daardoor weten we precies wat er gevraagd wordt en kunnen we snel en effectief inspelen op veranderende omstandigheden.
Gecentraliseerde personeelsbezetting: Elk lid van het team werkt vanuit ons eigen kantoor. Deze samenhangende werkomgeving bevordert de communicatie en verbetert zo de efficiëntie.
Modulaire kantoorruimte: Waar nodig kunnen we onze kantoorruimte snel uitbreiden om de benodigde mensen voor elk project goed te kunnen huisvesten. Want ruimte mag nooit een beperking zijn.

Deze strategische voordelen stellen ons in staat om onder druk administratieve inspanningen te leveren met ongeëvenaarde efficiëntie. Daardoor halen we zelfs de meest strikte deadline – zónder in te boeten aan kwaliteit.

Vraag nu uw gepersonaliseerde offerte aan

Ons team staat klaar om u te helpen met nauwkeurige en snelle ondersteuning. Wilt u direct een offerte ontvangen op basis van uw specifieke administratieve behoeften? Vul dan onze calculatietool in.

Open calculatietool