Emergency Administrative Effort ™

Onze oplossingen

Uitgebreid en robuust

Bij Catalyst bieden wij een uitgebreid pakket aan oplossingen aan die ervoor zorgen dat uw juridische operaties ondersteund worden door robuuste IT- en administratieve systemen. Onze oplossingen zijn onderverdeeld in basisdiensten, een registratieplatform, communicatie-services, en data-analyse/rapportage.

Basics

Onze basisdiensten zorgen voor een stabiel fundament voor succes.

Opstellen van IT-basisprincipes: Voor ad-hoc special purpose vehicles (SPV's) richten we een kern-IT-infrastructuur in die voldoet aan de unieke behoeften die SPV's hebben, zoals het beheer van domeinnamen en het inregelen van professionele hosting. Op die manier garanderen we een efficiënte en veilige operatie.
Ontwikkelen van huisstijl: Ons team helpt u bij het ontwikkelen van een professionele en consistente huisstijl die de waarden van uw merk consequent weerspiegelt, op alle on- en offline platforms.
Creëren van een informatieve website: Wij bouwen informatieve, aantrekkelijke websites, als betrouwbaar informatieplatform voor uw cliënten en partners. De nadruk ligt daarbij op duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.
Hosten op een veilige en professionele manier: Onze hostingdiensten bieden maximale uptime, snelle laadsnelheden en strikte beveiligingsprotocollen.

Ons registratieplatform: veilig én gebruiksvriendelijk

Een goede, laagdrempelige registratie is van levensbelang voor een succesvolle (massa)claim. Ons registratieplatform is ontworpen met veiligheid en gebruiksgemak in het achterhoofd.

Stapsgewijze beveiligde registratie: Wij bieden een naadloos, stapsgewijs proces, zodat rechthebbenden hun claims met vertrouwen kunnen registreren.
Veilig uploaden van informatie: Rechthebbenden kunnen hun persoonlijke documenten en gegevens veilig uploaden op ons platform.
Online ondertekenen van documenten: Elektronische ondertekening is essentieel om de afhandeling van documenten te versnellen en tegelijkertijd de juridische geldigheid te waarborgen.
Accounts voor registranten: Rechthebbenden kunnen hun claims beheren en de statussen volgen via persoonlijke, optimaal beveiligde accounts.

Communicatie

Het onderhouden van open communicatielijnen is essentieel voor de tevredenheid van uw cliënten. Daarom bieden we de volgende diensten aan op het gebied van communicatie.

Ondersteuning voor nieuwsbrieven: Elektronische nieuwsbrieven zijn een goede manier om cliënten en rechthebbenden te informeren. Wij bieden daarom handige hulpmiddelen voor het maken en verspreiden van professioneel ogende mailings.
Backoffice-ondersteuning via e-mail: Ons team beheert uw e-mailcommunicatie en zorgt ervoor dat vragen tijdig en professioneel worden beantwoord.
Telefoonondersteuning via voicemail: Ons voicemailsysteem garandeert dat elke oproep snel wordt beantwoord.

Data analyse/automatisering

Onze geavanceerde analysetools en -diensten bieden waardevolle inzichten voor het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Handige schadecalculators: Onze tijdbesparende tools voor het snel beoordelen van schadeclaims zorgen voor meer efficiency en minder fouten.
Effectieve databases: Wij creëren robuuste, veilige en geoptimaliseerde databases, voor het eenvoudig opvragen en analyseren van gegevens.
Geautomatiseerde rapportage: Onze automatisch gegenereerde rapporten helpen bij het monitoren van statistieken en zorgen ervoor dat u snel gefundeerde beslissingen kunt nemen.

Bij Catalyst Collective Redress Services begrijpen we de complexiteit van het beheren van collectieve acties als geen ander. Onze oplossingen zijn ontworpen om juridische professionals in staat te stellen zich te concentreren op hun kernwerk, terwijl wij op de achtergrond alle technische en administratieve aspecten afhandelen. Neem contact met ons op om een systeem op te zetten dat naadloos aansluit op uw juridische processen.